4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Spaghetti met pestoballetjes

Spaghetti met pestoballetjes

ingrediënten


25 min
4 personen
100 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

400 gram diepvriesdoperwten

dit product is niet beschikbaar

400 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels groene pesto

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels paneermeel

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

500 gram half-om-half gehakt

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng door het gehakt de knoflook, de sjalotjes, het ei, het paneermeel, 2 eetlepels pesto, zout en peper. Vorm er met vochtige handen kleine balletjes van.
  • 2 Verhit de olijfolie en bak hierin de gehaktballetjes in 15 minuten bruin en gaar.
  • 3 Kook de spaghetti beetgaar en kook de laatste 6 minuten de doperwten mee. Giet de spaghetti en doperwten af.
  • 4 Schep de rest van de pesto en de gehaktballetjes door de spaghetti. Serveer het gerecht bestrooid met kaas.

bereidingstip

Lekker met tomaten-komkommer-salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1005 kcal
vet 45 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 93 gram
eiwit 52 gram