4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Spaghetti met radijs en parmezaan

Spaghetti met radijs en parmezaan

ingrediënten


25 min
4 personen
50 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel pesto

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

300 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar

2 bosjes radijsjes

dit product is niet beschikbaar

50 gram pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan en houd apart. Was de radijsjes.
  • 2 Verwijder het loof, hak het grof en houd apart. Snijd de radijsjes in partjes. Kook de spaghetti beetgaar.
  • 3 Verhit 2 eetlepels olijfolie en fruit hierin de sjalot en knoflook. Schep de pijnboompitten, radijsjes, het radijsloof en de pesto erdoor.
  • 4 Giet de spaghetti af en schep deze erdoor. Besprenkel de pasta met olijfolie en citroensap. Bestrooi met de kaas.

bereidingstip

Vervang in dit recept de pijnboompitten door amandelen of walnoten.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 500 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 62 gram
eiwit 19 gram