2 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Spaghetti met tonijn en roerbakgroenten

Spaghetti met tonijn en roerbakgroenten

ingrediënten


20 min
2 personen
2 eetlepels verse bladselderij
2 eetlepels verse peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

2 blikjes tonijn

dit product is niet beschikbaar

200 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar

400 gram tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

400 gram Italiaanse wokgroenten

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olijfolie in een wok. Fruit hierin de knoflook en schep de roerbakgroenten erdoor. Roerbak circa 5 minuten en meng de tomatenblokjes met sap erdoor.
  • 2 Kook de spaghetti beetgaar.
  • 3 Schep de tonijn en Italiaanse kruiden door de groentensaus. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Serveer de tonijn-groentensaus met de spaghetti en bestrooi met de peterselie.

bereidingstip

Voeg 2 eetlepels kappertjes of 2 eetlepels olijven, in plakjes gesneden, aan de saus toe.. Gebruik in plaats van Italiaanse roerbakgroenten 1 in plakjes gesneden courgette, 1 in reepjes of plakjes gesneden winterwortel en 1 in ringen gesneden rode ui.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 840 kcal
vet 30 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 89 gram
eiwit 48 gram