4 personen
eenvoudig
10 min.
tussendoortje, nagerecht, nagerecht/gebak
home recepten Speculaas-pindakaaskoekjes met choco-drizzle

Speculaas-pindakaaskoekjes met choco-drizzle

ingrediënten


10 min
4 personen
25 gram melkchocolade

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel baking soda

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels speculaaskruiden

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel vanille-essence

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

100 gram rietsuiker

dit product is niet beschikbaar

225 gram pindakaas

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC. Roer de pindakaas met de rietsuiker glad. Voeg het ei en vanille-aroma toe en roer weer glad.
  • 2 Voeg de speculaaskruiden en de baking soda toe en roer tot alles goed gemengd is.
  • 3 Rol 12 balletjes van het koekjes- deeg en druk ze een beetje plat. Leg op de bakplaat en bak de koekjes 8-10 minuten in de oven. Laat afkoelen. Smelt de melkchocolade en zigzag met een theelepel in strepen over de koekjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 525 kcal
vet 36 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 34 gram
eiwit 15 gram