4 personen
eenvoudig
20 min.
bijgerecht
home recepten Sperziebonen met taugé, ketjap en sesam

Sperziebonen met taugé, ketjap en sesam

ingrediënten


20 min
4 personen
150 gram taugé

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels ketjap manis

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels wokolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels sesamzaad

dit product is niet beschikbaar

800 gram sperziebonen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de sperziebonen in 7-8 minuten beetgaar. Rooster intussen het sesamzaad in een droge, hete koekenpan goudbruin.
  • 2 Giet de sperziebonen af. Verhit de olie in een koekenpan of wok en roerbak hierin de sperziebonen met de ketjap 2-3 minuten.
  • 3 Breng op smaak met peper en schep de taugé erdoor. Roerbak nog 1 minuut. Bestrooi de sperziebonen voor het serveren met de sesam.
  • 4 Lekker met gebakken kipfilet en gele rijst.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 150 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 12 gram
eiwit 5 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté