eenvoudig
25 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, voorgerecht
recepten Spinaziespread

Spinaziespread

ingredi├źnten


25 min
olijfolie

dit product is niet beschikbaar

handje pijnboompitten
eetlepel pesto
1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar

125 gram mozzarella
125 gram geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

1 kleine rode ui

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

150 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit 1 eetlepel olijfolie en roerbak hierin de spinazie met de knoflook 2-3 minuten, tot de spinazie is geslonken.
  • 2 Snipper de rode ui grof.
  • 3 Pureer het spinaziemengsel in een keukenmachine of met een staafmixer met de ui, geitenkaas of mozzarella en honing.
  • 4 Breng op smaak met zout en peper of voeg de pesto toe.
  • 5 Bestrooi met geroosterde pijnboompitten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier