-
1
Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook intussen de spruiten in water met zout in 10 min. beetgaar.
-
2
Snijd intussen de knoflook fijn. Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de knoflook 1 min.
-
3
Giet de spruiten af. Bak de spruiten 5 min. op een middelhoge stand met de knoflook mee.
-
4
Giet de spaghetti af, maar vang een kop kook vocht op. Meng de roomkaas met het kookvocht. Roer de spruiten door de spaghetti.
-
5
Doe de spruitenpasta in een schaal en verdeel de walnoten en de saus erover. Breng op smaak met zout en peper.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
| energie |
854 kcal |
| vet |
51 gram |
| verzadigd vet |
11 gram |
| koolhydraten |
70 gram |
| eiwit |
23 gram |