gemiddeld
30 min.
bijgerecht

Sriracha

ingrediënten


30 min
2 eetlepels azijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels suiker

dit product is niet beschikbaar

3 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

200 gram rode pepers

benodigdheden

keukenmachine

schone jampot

keukenpapier

blender

  • 1 Schep het mengsel uit de pot over in een (steel)pan en breng met de azijn en een scheutje water aan de kook. Laat circa 10 minuten zachtjes koken en doe over in een blender. Pureer de saus heel fijn en schep over in een schone glazen fles. Sluit af en laat helemaal afkoelen. Bewaar tot een maand in de koelkast.

bereidingstip

Van broodje kaas tot salade, sriracha kan bijna overal bij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté