4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Stamppotje met spinazie en geitenkaas

Stamppotje met spinazie en geitenkaas

ingrediënten


30 min
4 personen
50 gram pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

150 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

200 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

potje gedroogde tomaat op olie

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

1 kilogram zoete aardappel

dit product is niet beschikbaar

1 kilogram kruimige aardappel

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de aardappels met de rode ui in circa 20 minuten gaar.
  • 2 Giet af, stamp fijn en voeg 3-4 eetlepels van de tomatenolie toe.
  • 3 Roer de spinazie en tomaten door de aardappels en breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Verbrokkel de geitenkaas over de stamppot, strooi de pijnboompitten erover en serveer.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 445 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 59 gram
eiwit 15 gram