4 personen
lunch
recepten Steak Sandwich met Amsterdamse uitjes en ERU Prestige

Steak Sandwich met Amsterdamse uitjes en ERU Prestige

ingrediënten


4 personen
40 gram veldsla
50 gram rode uienchutney
1 scheutje olijfolie
1 middelgrote biefstuk
4 volkoren ciabatta's
75 gram Amsterdamse uitjes
200 gram ERU Prestige

  • 1 Snijd de Amsterdamse uitjes in partjes en bak de ciabatta's af volgens de verpakking.
  • 2 Smeer de biefstuk in met olijfolie en bak deze mooi rosé in een koekenpan (ca. 6 à 8 minuten).
  • 3 Smeer de ciabatta's ruim in met ERU Prestige.
  • 4 Snijd de biefstuk in repen en verdeel deze over de 4 ciabatta's.
  • 5 Lepel een schepje van de rode uienchutney over de repen biefstuk.
  • 6 Garneer het geheel af met de veldsla en de Amsterdamse uitjes.

recalls Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier