4 personen
lunch
recepten Steak Sandwich met Amsterdamse uitjes en ERU Prestige

Steak Sandwich met Amsterdamse uitjes en ERU Prestige

ingrediënten


4 personen
40 gram veldsla
50 gram rode uienchutney
1 scheutje olijfolie
1 middelgrote biefstuk
4 volkoren ciabatta's
75 gram Amsterdamse uitjes
200 gram ERU Prestige

  • 1 Snijd de Amsterdamse uitjes in partjes en bak de ciabatta's af volgens de verpakking.
  • 2 Smeer de biefstuk in met olijfolie en bak deze mooi rosé in een koekenpan (ca. 6 à 8 minuten).
  • 3 Smeer de ciabatta's ruim in met ERU Prestige.
  • 4 Snijd de biefstuk in repen en verdeel deze over de 4 ciabatta's.
  • 5 Lepel een schepje van de rode uienchutney over de repen biefstuk.
  • 6 Garneer het geheel af met de veldsla en de Amsterdamse uitjes.

recalls Daily Chef andijvie stamppot met gehaktballetjes,Bio hapje appel perzik banaan 6+, Chefaid nylon bakspatel, Brabantse Metworst, Lay’s Oven Baked Roasted Paprika, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier