5 personen
eenvoudig
10 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Stokbrood met tonijn en tomaat

Stokbrood met tonijn en tomaat

ingrediënten


10 min
5 personen
verse peterselie
kappertjes
3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 stokbrood

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel zure room

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mayonaise

dit product is niet beschikbaar

theelepel gedroogde Provençaalse kruiden

dit product is niet beschikbaar

6 gedroogde tomaten op olie

dit product is niet beschikbaar

1 blikje tonijn naturel

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de ovengrill. Giet de tonijn af en laat goed uitlekken. Meng tomatenreepjes, gedroogde Provençaalse kruiden en mayonaise of zure room door de vis.
  • 2 Leg schuine plakken stokbrood naast elkaar op de bakplaat. Sprenkel er wat olijfolie over en rooster het stokbrood onder een hete ovengrill.
  • 3 Verdeel de tonijn en tomaat over het stokbrood. Garneer met kappertjes of peterselie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 230 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 24 gram
eiwit 10 gram