- 1 Verhit een braadpan en roerbak hierin het gemarineerde vlees een paar minuten. Roer 500 ml water erdoor en breng aan de kook.
- 2 Laat afgedekt op een lage stand circa 2 uur stoven.
- 3 Verwijder de kaneel, kruidnagels en steranijs voor het serveren. Lekker met gebakken rijst en zoetzure groenten.
bereidingstip
Deze stoofpot kun je ook in de OVEN bereiden. Verwarm de oven voor op 160ºC bij stap 1. Zet bij stap 2 de gesloten pan circa 1,5 uur in de oven. . Voor een snellere stoofpot bereid je hem in de SNELKOOKPAN. Schep na stap 1 alles over in de snelkookpan. Sluit het deksel en laat op druk komen op stand 2. Laat 70 minuten onder druk koken op de laagste stand van de warmtebron. . Ga je voor slow? Bereid de stoofpot dan in een SLOWCOOKER. Schep na stap 1 alles in de slowcooker en laat 7 uur garen op een lage stand.