4 personen
gemiddeld
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
home recepten Stoomboot­hapjes

Stoomboot­hapjes

ingrediënten


20 min
4 personen
1 eetlepels mais
1 eetlepels doperwten
6 olijven

dit product is niet beschikbaar

1 stukje rode paprika
1 komkommer

dit product is niet beschikbaar

bieslook

dit product is niet beschikbaar

peterselie
1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

1 scheutje olijfolie
1 eidooier

dit product is niet beschikbaar

1 blikje tonijn naturel

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

6 cocktailprikkers

  • 1 Meng de tonijn met de eidooier, olijfolie, ui, knoflook, peterselie en bieslook. Snijd de komkommer in de lengte door.
  • 2 Schaaf aan de bolle kant met een kaasschaaf een reepje af, zodat de schuitjes goed blijven staan. Schep de zaadjes met een theelepel eruit, snijd de uitgeholde komkommer in 6 schuitjes en leg op een schaal.
  • 3 Verdeel de tonijnsalade over de schuitjes en steek een (vlaggetjes)prikker erin met een driehoekje rode paprika. Garneer de tonijnsalade naar wens met olijven, doperwten en/of maïs.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté