4 personen
gemiddeld
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Tagliatelle met arrabiatasaus van ansjovis, knoflook en rode peper

Tagliatelle met arrabiatasaus van ansjovis, knoflook en rode peper

ingrediënten


15 min
4 personen
4 eetlepels peterselie

dit product is niet beschikbaar

300 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar

400 gram tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

2 gedroogde chilipepers
4 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

4 ansjovisfilets

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels extra vergine olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Breng een grote pan water met wat zout aan de kook.
  • 2 Verwarm de olijfolie en laat de ansjovis en knoflook hierin zachtjes smelten zonder bruin te worden.
  • 3 Voeg de pepertjes en de tomatenblokjes toe en laat de saus circa 5 minuten pruttelen tot ze wat dikker is. Breng de saus indien nodig op smaak met zout.
  • 4 Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 5 Neem de pepertjes uit de saus en schep de saus met de peterselie door de pasta.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 400 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 59 gram
eiwit 12 gram