4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Tagliatelle met gerookte zalm en dillesaus

Tagliatelle met gerookte zalm en dillesaus

ingrediënten


25 min
4 personen
300 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

350 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels verse dille

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter visbouillon

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

2 citroenen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de reepjes citroenschil of -rasp met de kookroom, visbouillon en 1 eetlepel dille. Laat 10 minuten tegen de kook aan trekken. Zeef de saus en laat inkoken tot deze wat dikker is.
  • 2 Kook intussen de tagliatelle in water met zout. Giet de pasta af en laat goed uitlekken.
  • 3 Schep de saus en 3/4 van de zalm door de pasta. Maal er peper over. Garneer met de rest van de zalm en de dille.

bereidingstip

Schep samen met de zalm 1/2 kleine komkommer, in miniblokjes, door de pasta.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 560 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 66 gram
eiwit 28 gram