4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Tagliatelle met paprika, venkel en salami

Tagliatelle met paprika, venkel en salami

ingrediënten


20 min
4 personen
1 theelepel gedroogde italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel verse Italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

300 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar

500 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar

400 gram tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

1 groene paprika

dit product is niet beschikbaar

2 venkelknollen
200 gram salami

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olijfolie en bak hierin de salamireepjes 2-3 minuten. Schep ze uit de pan.
  • 2 Roerbak de venkel, paprika en knoflook 3-4 minuten.
  • 3 Voeg de tomatenblokjes met sap toe en stoof zachtjes 10 minuten. Kook intussen de tagliatelle beetgaar.
  • 4 Voeg de salami, kruiden en peper en zout naar smaak bij de groentesaus. Serveer deze bij de tagliatelle.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 695 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 84 gram
eiwit 25 gram