4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Tagliatelle met Pesto Rosso, kip en rucola

Tagliatelle met Pesto Rosso, kip en rucola

ingrediënten


20 min
4 personen
200 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

185 gram Pesto Rosso

dit product is niet beschikbaar

75 gram pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

400 gram kipfilets

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

400 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Breng een pan water aan de kook en bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit intussen de olie in een hapjespan en bak de kipfilet lichtbruin en gaar. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Verhit een droge, hete koekenpan en rooster de pijnboompitten lichtbruin. Doe ze op een bord.
  • 4 Schep de pesto en daarna de kip door de pasta. Garneer de pasta met de pijnboompitten en rucola.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté