4 personen
eenvoudig
15 min.
lunch, hoofdgerecht
home recepten Tagliatelle met rauwe ham, rucola en rode ui

Tagliatelle met rauwe ham, rucola en rode ui

ingrediënten


15 min
4 personen
100 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

75 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

6 pruimtomaten

dit product is niet beschikbaar

200 gram rauwe hammen

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

400 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de tagliatelle in ruim water met zout beetgaar.
  • 2 Verhit ondertussen de olijfolie en fruit hierin de rode ui. Schep de rauwe ham en tomaten erdoor en bak ze even mee. Breng op smaak met peper.
  • 3 Giet de pasta af en schep deze met de rucola door het tomaten-hammengsel. Serveer er geraspte Parmezaanse kaas apart bij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 675 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 78 gram
eiwit 36 gram