2 personen
hoofdgerecht
recepten Tagliatelle met rauwe ham, rucola en rode ui

Tagliatelle met rauwe ham, rucola en rode ui

ingrediënten


2 personen
1 snufje peper
1 eetlepel olijfolie
2 eetlepels parmezaanse kaas
1 stuk rode ui
75 gram rucola
3 stuks tomaten
250 gram rauwe ham
300 gram tagliatelle

  • 1 Kook de tagliatelle in ruim water met zout beetgaar.
  • 2 Verhit ondertussen de olijfolie en fruit hierin de rode ui. Schep de rauwe ham en tomaten erdoor en bak ze even mee. Breng op smaak met peper.
  • 3 Giet de pasta af en schep deze met de rucola door het tomaten-hammengsel. Serveer er geraspte Parmezaanse kaas apart bij.

bereidingstip

wijntip: Gato Negro cabernet sauvignon

nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip