4 personen
eenvoudig
35 min.
hoofdgerecht
home recepten Tagliatelle met venkel, garnalen en dille

Tagliatelle met venkel, garnalen en dille

ingrediënten


35 min
4 personen
bosje dille

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter room

dit product is niet beschikbaar

200 gram garnalen

dit product is niet beschikbaar

1 venkelknol
2 uien

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels boter

dit product is niet beschikbaar

350 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta beetgaar. Verhit de boter en bak hierin de ui en venkel circa 10 minuten op middelhoge stand.
  • 2 Voeg de garnalen en de room toe en verwarm al roerend. Roer de citroenrasp en de helft van de dille erdoor.
  • 3 Giet de pasta af en vang wat kookwater op. Schep de tagliatelle met 4 eetlepels van het kookwater door de saus en verwarm circa 3 minuten.
  • 4 Verdeel de pasta over borden en bestrooi met de rest van de dille.

bereidingstip

Vervang de garnalen in dit recept door 2 blikjes krabvlees.

wijnadvies

Lekker met Italiaans wit, zoals soave en verdicchio.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 600 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 70 gram
eiwit 23 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté