4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Tagliatelle met Zweedse gehaktballetjes

Tagliatelle met Zweedse gehaktballetjes

ingrediënten


20 min
4 personen
bosje peterselie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

75 milliliter room

dit product is niet beschikbaar

200 gram rundvleesbouillon
350 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar

3 uien

dit product is niet beschikbaar

20 gehaktballetjes
3 eetlepels boter

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de boter in een koekenpan op middelhoge stand en bak hierin de gehaktballetjes en ui goudbruin. Kook de tagliatelle beetgaar en giet af.
  • 2 Voeg de bouillon toe aan de gehaktballetjes en breng aan de kook. Kook tot de balletjes helemaal gaar zijn.
  • 3 Voeg dan de room, azijn en tagliatelle toe en blijf roeren tot de saus de pasta goed bedekt. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en bestrooi met de peterselie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 600 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 71 gram
eiwit 22 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté