- 1 Kook de venkel 5-6 minuten in water met zout.
- 2 Giet af,spoel er koud water over en laat uitlekken.
- 3 Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 4 Meng de Parmezaanse kaas met het paneermeel.
- 5 Haal de venkelplakken eerst door het ei en daarna door het kaasmengsel.
- 6 Verhit 3 eetlepels olie en bak hierin de venkel circa 2 minuten per kant.
- 7 Bestrooi de tartaartjes met zout en peper.
- 8 Verhit de rest van de olie en bak hierin de tartaartjes 2-3 minuten per kant.
- 9 Schep de crème fraîche door de tortellini en breng op smaak met peper.
- 10 Serveer de pasta met de tartaartjes en de venkel.
bereidingstip
Gebruik courgette in plaats van venkel.. Vervang de tartaartjes door ongepaneerde schnitzels.