4 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht
home recepten Tartaar van zalm met limoengelei en roze peper

Tartaar van zalm met limoengelei en roze peper

ingrediënten


20 min
4 personen
50 milliliter limoensap

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter witte wijn

dit product is niet beschikbaar

2 peperkorrels

dit product is niet beschikbaar

2 takjes munt

dit product is niet beschikbaar

4 blaadjes gelatine

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel roze peperkorrels
1 eetlepel olijfolie extra vergine

dit product is niet beschikbaar

2 limoenen

dit product is niet beschikbaar

150 gram zalmfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

vershoudfolie

vijzel

kookring

  • 1 Stort de limoengelei op een natte snijplank en snijd in miniblokjes.
  • 2 Hak de gemarineerde zalm zeer fijn en verdeel met behulp van een kookring over bordjes. Leg wat gelei erbij en bestrooi met de peperbesjes.

bereidingstip

Vervang de peperbessen in dit recept door een snuf chilipeper(vlokken).

wijnadvies

Serveer bij een fris gerecht met peper en fruit Indomita Gran Reserva Sauvignon Blanc.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 145 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 10 gram