4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Tex-Mex tilapia met wortelsalade

Tex-Mex tilapia met wortelsalade

ingrediënten


30 min
4 personen
400 gram wortels

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels rozijnen

dit product is niet beschikbaar

300 gram mais

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels halvanaise

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels sinaasappelsap

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels boter

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels cajunkruiden

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels Mexicaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

4 tilapiafilets

dit product is niet beschikbaar

1 kilogram vastkokende aardappel

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de aardappelen met schil en zout in 20 minuten gaar.
  • 2 Bestrooi de vis met de Mexicaanse of cajunkruiden.
  • 3 Verhit de olie en bak de vis 3 minuten per kant. Meng de ingrediënten voor de wortelsalade.
  • 4 Schep de vis uit het bakvet. Giet eventueel het bakvet over de aardappelen en serveer ze met de tilapia. Serveer de wortelsalade ernaast.

bereidingstip

Vervang de wortelreepjes eventueel door kant-en-klare worteljullienne.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 665 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 74 gram
eiwit 31 gram