4 personen
eenvoudig
10 min.
klein gerecht
home recepten Thaise varkenshaasspiesjes met pinda’s en koriander

Thaise varkenshaasspiesjes met pinda’s en koriander

ingrediënten


10 min
4 personen
korianderblaadje

dit product is niet beschikbaar

1 handje ongezouten pinda
1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

200 gram varkenshaas
1 cm verse gember

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel Thaise vissaus

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

2 satéprikkers

gourmetstel

  • 1 Maak een marinade van de sojasaus, vissaus en de gember. Rijg aan een gehalveerd satéstokje 2 stukjes varkenshaas en 2 blokjes paprika.
  • 2 Leg de spiesjes in de marinade en laat minimaal 15 minuten marineren. Bak de spiesjes op het gourmetstel gaar en goudbruin.
  • 3 Bestrooi de laatste minuut met wat pinda’s en rooster deze nog even goudbruin. Garneer met korianderblaadjes.

wijnadvies

Lekker met Green Grüner Veltliner.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté