4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
recepten Tilapia met krieltjes, kappertjes en olijven

Tilapia met krieltjes, kappertjes en olijven

ingrediënten


25 min
4 personen
1 citroen

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels kappertjes

dit product is niet beschikbaar

pot zwarte olijf

dit product is niet beschikbaar

450 gram minikrieltjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel Italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

3 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

2 courgettes

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 tilapiafilets

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Bestrooi de tilapiafilets met zout en peper. Vet een lage ovenschaal in met olijfolie.
  • 2 Verdeel de courgetteblokjes en de helft van de bosuitjes over de bodem van de schaal. Leg de visfilets er naast elkaar op.
  • 3 Meng de Italiaanse kruiden door de minikrieltjes en leg de krieltjes bij de vis in de ovenschaal. Verdeel de olijven en kappertjes met citroenrasp en -sap over de vis en krieltjes. Besprenkel met de rest van de olijfolie.
  • 4 Zet het gerecht circa 15 minuten in het midden van de oven. Bestrooi voor het serveren met de rest van de bosuitjes.

bereidingstip

Vervang de tilapia door kabeljauw.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 385 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 26 gram
eiwit 28 gram
Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks