4 personen
gemiddeld
35 min.
hoofdgerecht
home recepten Tilapia met spinazie- risotto en geitenkaas

Tilapia met spinazie- risotto en geitenkaas

ingrediënten


35 min
4 personen
150 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

300 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

1 courgette

dit product is niet beschikbaar

1 liter kruidenbouillon

dit product is niet beschikbaar

1 liter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar

250 gram risottorijst

dit product is niet beschikbaar

4 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

25 gram boter

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

4 tilapiafilets

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Besprenkel de vis met citroensap en bestrooi met zout en peper.
  • 2 Verhit 2 eetlepels olijfolie samen met de boter en fruit hierin het lichte deel van de bosui. Houd het groen apart.
  • 3 Voeg de rijst toe en bak 1-2 minuten tot de korrels glanzen. Schenk er bouillon bij tot de rijst net onder staat. Kook zachtjes en blijf roeren tot de rijst het vocht heeft opgenomen. Herhaal dit tot de bouillon op is.
  • 4 Voeg voor de laatste scheut bouillon de courgette toe en kook deze 2-3 minuten mee.
  • 5 Verhit intussen de rest van de olie en bak hierin de tilapiafilets circa 2 minuten per kant.
  • 6 Schep de spinazie, groene bosui en geitenkaas door de risotto en warm 1-2 minuten mee.
  • 7 Serveer de risotto met de vis.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 665 kcal
vet 32 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 56 gram
eiwit 36 gram
Terugroepactie | Lay's Wokkels & Bugels