4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Tilapia met tomaat en salami

Tilapia met tomaat en salami

ingrediënten


15 min
4 personen
paprikapoeder
2 bollen mozzarella

dit product is niet beschikbaar

400 milliliter visbouillon

dit product is niet beschikbaar

150 gram salami

dit product is niet beschikbaar

4 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

4 tomaten

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

500 gram tilapiafilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Dep de visfilets droog. Giet 2 eetlepels olijfolie in een ovenschaal en leg de visfilets naast elkaar op de bodem. Bestrooi met zout en versgemalen peper.
  • 2 Leg daarop een laagje tomaat met daarop ui, knoflook en salami. Besprenkel met de rest van de olijfolie.
  • 3 Schenk de bouillon eromheen en bedek het gerecht met plakken mozzarella.
  • 4 Zet de schaal circa 20 minuten in de oven tot de kaas goudbruin is. Strooi er een beetje paprikapoeder over.
  • 5 Lekker met gebakken aardappels.

bereidingstip

In plaats van mozarella is brie of roomkaas ook lekker.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 565 kcal
vet 39 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 43 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté