4 personen
eenvoudig
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, tussengerecht
home recepten Tomaten met sardines en olijven

Tomaten met sardines en olijven

ingrediënten


20 min
4 personen
1 eetlepel kappertjes

dit product is niet beschikbaar

4 ansjovisfilets

dit product is niet beschikbaar

50 gram groene olijven met piment

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

240 gram sardines

dit product is niet beschikbaar

8 cocktailtomaten

dit product is niet beschikbaar

8 kleine trostomaten

  • 1 Snijd de kapjes aan de bovenkant van tomaten eraf. Hol de tomaten uit, bestrooi de binnenkant met zout en zet ze omgekeerd op een bord.
  • 2 Giet de sardines af en verwijder de graatjes.
  • 3 Pureer de vis met het citroensap, de olijven, de ansjovisfilets en de kappertjes.
  • 4 Vul de tomaten met deze spread.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 185 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 15 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté