4 personen
eenvoudig
30 min.
lunch, brunch, hoofdgerecht
home recepten Tomatenfrittata met surimi

Tomatenfrittata met surimi

ingrediënten


30 min
4 personen
60 gram kappertjes
150 gram surimi

dit product is niet beschikbaar

100 gram zwarte olijven

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels koriander

dit product is niet beschikbaar

8 eieren

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

8 tomaten

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kruis de tomaten in. Leg ze enkele tellen in kokend water en ontvel ze. Snijd de tomaten in dunne plakken.
  • 2 Pers de knoflook erboven en giet de olijfolie erop. Klop de eieren los met 2 eetlepels water of bouillon, 1 eetlepel koriander, zout en peper.
  • 3 Verhit een koekenpan en bak hierin de tomaten met knoflook en olie 2-3 minuten. Verdeel de olijven en surimi erover.
  • 4 Giet het eimengsel erover en bak 7-8 minuten op middelhoge stand met het deksel op de pan. Keer om en bak nog 2-3 minuten.
  • 5 Bestrooi met de rest van de koriander en de kappertjes. Lekker met ciabatta- of focacciabrood.

bereidingstip

Vervang de surimi in dit gerecht door garnalen of tonijn uit blik.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 355 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 19 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté