4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, bijgerecht
home recepten Tomatensalade met artisjok en feta

Tomatensalade met artisjok en feta

ingrediënten


20 min
4 personen
3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel verse oregano

dit product is niet beschikbaar

100 gram feta

dit product is niet beschikbaar

400 gram artisjokharten

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

400 gram trostomaten

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Schep de tomaten en ui samen met de artisjokharten, feta, verse oreganoblaadjes, zout, peper en de olijfolie door elkaar. Laat minimaal 30 minuten trekken.
  • 2 Lekker met warm brood.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 185 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 5 gram