4 personen
gemiddeld
15 min.
voorgerecht
home recepten Tomatentimbaaltje

Tomatentimbaaltje

ingrediënten


15 min
4 personen
20 blaadjes fijne bladsla

dit product is niet beschikbaar

20 blaadjes rucola
eetlepel dragonazijn
eetlepel balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels extra vergine olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel kappertjes

dit product is niet beschikbaar

50 gram feta

dit product is niet beschikbaar

250 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snijd de tomaatjes in vieren en meng ze met de rest van de ingrediënten, behalve de azijn en de rucola.
  • 2 Verdeel ze over kleine glaasjes en druk goed aan. Laat afgedekt een uurtje in de koelkast de smaken intrekken.
  • 3 Zet een klein bordje op de glaasjes en draai ze om.
  • 4 Besprenkel de timbaaltjes met een paar druppels azijn en garneer eventueel met wat rucola of andere slablaadjes.

bereidingstip

Lekker met knapperig brood.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 100 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 3 gram