2 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Tortellini met broccoli in romige tomatensaus

Tortellini met broccoli in romige tomatensaus

ingrediënten


20 min
2 personen
50 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

125 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

125 gram crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels rode pesto

dit product is niet beschikbaar

1 broccoli

dit product is niet beschikbaar

250 gram (spinazie)tortellini

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan en houd apart. Kook de tortellini beetgaar. Kook de broccoliroosjes de laatste 4 minuten mee.
  • 2 Verhit een koekenpan en voeg de pesto, crème fraîche en tomaatjes toe. Laat 3 minuten pruttelen. Roer de tortellini en broccoli door de saus en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met de pijnboompitten en schaaf de Parmezaanse kaas erover.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 935 kcal
vet 48 gram
verzadigd vet 24 gram
koolhydraten 81 gram
eiwit 39 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté