4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Tortellini met champignons en walnotensaus

Tortellini met champignons en walnotensaus

ingrediënten


25 min
4 personen
100 gram walnoten

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

50 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

2 sneeën bruinbrood

dit product is niet beschikbaar

125 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

125 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

250 gram champignons

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

500 gram (spinazie)tortellini

dit product is niet beschikbaar

500 gram tortellini gevuld met kaas

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de tortellini met zout volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • 2 Verhit 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de champignons met zout en peper.
  • 3 Verwarm de kookroom met de melk en week het brood erin.
  • 4 Meng het brood met kaas, knoflook en de rest van de olijfolie. Klop alles goed door elkaar tot een romige saus.
  • 5 Voeg peper toe en roer de walnoten erdoor. Verwarm de saus zachtjes zonder te koken.
  • 6 Giet de saus over de pasta en verdeel de paddenstoelen erover.

bereidingstip

Lekker met sla en tomaat.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 955 kcal
vet 53 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 86 gram
eiwit 29 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté