4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Tortellini met zalm en garnalen

Tortellini met zalm en garnalen

ingrediënten


20 min
4 personen
50 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

500 gram tortellini gevuld met kaas

dit product is niet beschikbaar

250 gram zalmfilets

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

300 gram diepvrieswokgarnalen

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Rasp de helft van de schil van de citroen en pers de vrucht uit. Verhit de olijfolie in een wok. Dep de garnalen droog en roerbak circa 3 minuten met de knoflook. Voeg de zalm toe en bak 2-3 minuten mee.
  • 2 Kook de tortellini beetgaar en giet dan af. Schep de pasta met de rucola, citroenrasp en -sap door het vismengsel. Breng op smaak met zout en peper. Serveer direct of laat afkoelen tot pastasalade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 635 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 54 gram
eiwit 40 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté