1 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, klein gerecht, brunch
home recepten Tortilla met citroenmayo en paprikasalsa

Tortilla met citroenmayo en paprikasalsa

ingrediënten


20 min
1 personen
1 eetlepel peterselie

dit product is niet beschikbaar

rode ui

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

3 eieren

dit product is niet beschikbaar

groene paprika

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olie

dit product is niet beschikbaar

2 grote aardappels

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

kleine ovenschaal

aluminiumfolie

  • 1 Kook de aardappels gaar en snijd daarna in plakjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de ui op een lage stand in circa 5 minuten glazig. Verwarm de oven voor op 200ºC. Voeg de groene paprika en de aardappels toe aan de pan en bak 2 minuten. Giet de losgeklopte eieren erbij en bak 2 minuten.
  • 2 Laat in de ovenschaal glijden en bak circa 5 minuten in de oven, tot de tortilla gaar is. Laat iets afkoelen, snijd in stukken en verpak in aluminiumfolie.
  • 3 Meng intussen de mayonaise met citroensap en houd apart. Meng de rode paprika met rode ui en peterselie en houd apart. Serveer de tortilla met de mayo en salsa.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté