4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Tortilla’s met kabeljauw en paprika

Tortilla’s met kabeljauw en paprika

ingrediënten


30 min
4 personen
100 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

10 eetlepels chilisaus

dit product is niet beschikbaar

10 eetlepels tomatenketchup

dit product is niet beschikbaar

8 tortillawraps

dit product is niet beschikbaar

400 gram kidneybonen

dit product is niet beschikbaar

2 vleestomaten

dit product is niet beschikbaar

1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

1 groene paprika

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

400 gram kabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

lage ovenschaal

  • 1 Dep de vis droog en bestrooi met zout en peper. Verhit de olijfolie en bak hierin de vis 2-3 minuten.
  • 2 Schep de vis uit de pan. Bak de ui en paprika’s 3-4 minuten in het bakvet en schep de tomaten en bonen erdoor.
  • 3 Verwarm de tortilla’s in de magnetron circa 2 minuten op 800 Watt zodat ze wat soepeler worden. Verwarm de ovengrill. Schep de visblokjes door het groentemengsel en verwarm kort.
  • 4 Leg de tortilla’s naast elkaar en bestrijk met de ketchup. Verdeel het vismengsel erover, rol op en leg naast elkaar in een lage ovenschaal.
  • 5 Bestrijk de tortilla’s met nog wat ketchup en bestrooi met de kaas. Gratineer onder de ovengrill.
  • 6 Lekker met ijsbergsla, komkommer en tomaat.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 650 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 67 gram
eiwit 39 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté