4 personen
eenvoudig
25 min.
lunch, bijgerecht
home recepten Tortilla tuna melt

Tortilla tuna melt

ingrediënten


25 min
4 personen
50 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

100 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel kappertjes

dit product is niet beschikbaar

4 gedroogde tomaten op olie

dit product is niet beschikbaar

2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel Italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

4 grote tortillawraps

dit product is niet beschikbaar

2 blikjes tonijn

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat

  • 1 Verwarm de ovengrill voor. Laat de tonijn uitlekken. Bestrijk de tortilla’s met een beetje olie van de tonijn en leg ze op de bakplaat circa 2 minuten niet te dicht onder de ovengrill.
  • 2 Meng de tonijn met de Italiaanse kruiden, ui, gedroogde tomaten, kappertjes, mayonaise, zout en peper. Verdeel dit mengsel over de tortilla’s. Bestrooi met de kaas en laat smelten onder de ovengrill. Verdeel voor het serveren een pluk rucola erover.

bereidingstip

Maak het tonijnmengsel voor dit recept pittiger en voeg 1 kleine fijngehakte rode peper zonder zaadjes toe. . Vervang de kappertjes in dit recept door gehakte augurk.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 515 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 35 gram
eiwit 32 gram