4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, brunch
home recepten Triangel oude kaas met radijs-hazelnootpesto

Triangel oude kaas met radijs-hazelnootpesto

ingrediënten


20 min
4 personen
tuinkers

dit product is niet beschikbaar

alfalfa

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

8 plakken oude kaas
2 eetlepels basilicumblaadjes

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

1 bosje radijsje

dit product is niet beschikbaar

50 gram hazelnoten

dit product is niet beschikbaar

4 meergranentriangels

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

staafmixer

  • 1 Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de hazelnoten in een droge, hete koekenpan goudbruin. Snijd het loof van de radijs en snijd de radijsjes in plakjes. Besprenkel met citroensap en houd apart.
  • 2 Pureer met de staafmixer het radijsloof, de helft van de radijsjes, de basilicum, hazelnoten, 2 plakken kaas, knoflook, olijfolie, zout en peper tot een pesto.
  • 3 Snijd de broodjes open en besmeer ze met de helft van de pesto. Leg de overige kaas erop, verdeel de radijsplakjes erover en bestrooi met de alfalfa.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 510 kcal
vet 34 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 27 gram
eiwit 19 gram