8 personen
uitdagend
30 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Trifle met vanillecustard, kersengelei en mango

Trifle met vanillecustard, kersengelei en mango

ingrediënten


30 min
8 personen
1 mango

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

240 milliliter volle melk

dit product is niet beschikbaar

3 eieren

dit product is niet beschikbaar

15 gram maizena

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel fijne tafelsuiker

dit product is niet beschikbaar

75 gram fijne tafelsuiker

dit product is niet beschikbaar

1 vanillestokje

dit product is niet beschikbaar

sinaasappellikeur
2 muffins

dit product is niet beschikbaar

4 plakjes roombotercakes
1 pot kersen zonder pit

dit product is niet beschikbaar

6 blaadjes gelatine

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

glazen schaal

8 glazen

vershoudfolie

  • 1 Klop de rest van de slagroom stijf met 1 eetlepel suiker. Klop de eiwitten in een andere brandschone kom stijf met een snufje zout. Spatel de eiwitten door de slagroom.
  • 2 Snijd het vruchtvlees van de mango in blokjes. Verdeel de rest van de cake over de opgesteven kersengelei. Schep de afgekoelde custard erop en verdeel de mango erover. Verdeel de slagroom over de trifle en serveer direct.

bereidingstip

Eten er kinderen mee? Maak deze trifle dan zonder likeur.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 335 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 34 gram
eiwit 7 gram