gemiddeld
15 min.
tussendoortje
home recepten Tutti frutti walnotenkoekjes

Tutti frutti walnotenkoekjes

ingrediënten


15 min
1 ei

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel bakpoeder

dit product is niet beschikbaar

100 gram stroop

dit product is niet beschikbaar

100 gram kokosolie

dit product is niet beschikbaar

200 gram havervlokken

dit product is niet beschikbaar

100 gram walnoten

dit product is niet beschikbaar

150 gram tuttifrutti

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

2 bakplaten met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Doe 150 g tutti frutti in een keukenmachine en maal in kleine stukjes.
  • 2 Voeg 100 g walnoten, 200 g havervlokken, 100 g kokosolie, 100 g keukenstroop en 1 tl bakpoeder toe en gebruik de pulseknop tot de ingrediënten zijn gemengd.
  • 3 Voeg 1 ei toe en meng erdoor. Verdeel het mengsel in 30 balletjes en druk ze op 2 met bakpapier beklede bakplaten plat tot koekjes, met genoeg ruimte ertussen.
  • 4 Bak de koekjes in 15 min. lichtbruin. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.

bereidingstip

Bewaar de koekjes tot 3 dagen in een luchtdichte trommel.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 104 kcal
vet 6 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 10 gram
eiwit 2 gram