gemiddeld
15 min.
bijgerecht

Uiensalsa

ingrediënten


15 min
1 bosje basilicum

dit product is niet beschikbaar

1 lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

2 grote rode uien
4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels suiker

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels rodewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de sjalotten met de rodewijnazijn, suiker en 1 theelepel zout. Zet apart. Verhit intussen de olijfolie en bak hierin de rode uien.
  • 2 Meng de bosui met de sjalotten en marinade. Voeg de gebakken rode ui inclusief olie en de fijngehakte basilicum toe.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté