4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Varkensfiletlapjes met ananas

Varkensfiletlapjes met ananas

ingrediënten


25 min
4 personen
2 eetlepels verse koriander

dit product is niet beschikbaar

1 ananas

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels ketjap manis

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

500 gram varkensfiletlapjes

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit 2 eetlepels olie en bak de varkensfiletlapjes aan beide kanten goudbruin.
  • 2 Voeg de knoflook en de bosui toe en bak deze even mee.
  • 3 Voeg sojasaus en citroensap toe en stoof zachtjes 10 minuten.
  • 4 Verwarm de grillpan. Bestrijk de ananasplakken met de rest van de olie en rooster ze 2-3 minuten per kant.
  • 5 Serveer ze bij het vlees met de saus en strooi er koriander over.

bereidingstip

Lekker met gebakken aardappelen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 335 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 17 gram
eiwit 31 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté