4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Vega pasta con polpette

Vega pasta con polpette

ingrediënten


30 min
4 personen
1 citroen

dit product is niet beschikbaar

bosje basilicum

dit product is niet beschikbaar

30 gram boter

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter room

dit product is niet beschikbaar

350 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar

nootmuskaat

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

35 gram paneermeel

dit product is niet beschikbaar

35 gram broodkruim

dit product is niet beschikbaar

75 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 kleine bloemkool

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

staafmixer

bakplaat met bakpapier

  • 1 Kook de spaghetti beetgaar. Verwarm de room met de citroenrasp op een lage stand. Klop de boter beetje bij beetje erdoor.
  • 2 Voeg de spaghetti met een beetje kookvocht toe. Kook een paar minuten op een lage stand, tot de pasta de saus iets heeft opgenomen. Schep de spaghetti met saus op borden en leg de bloemkoolballetjes erop. Garneer met de basilicum en partjes citroen.

bereidingstip

Sneller aan tafel? Gebruik dan voor deze pasta kant-en-klare vegaballetjes naar keuze.. Roer de balletjes niet door de saus, maar serveer ze pas op je bord.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 700 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 76 gram
eiwit 27 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté