4 personen
gemiddeld
35 min.
hoofdgerecht
home recepten Vegan mac & ‘cheese’ met paddenstoelen

Vegan mac & ‘cheese’ met paddenstoelen

ingrediënten


35 min
4 personen
75 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter amandelmelk

dit product is niet beschikbaar

2 takjes rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

2 takjes tijm

dit product is niet beschikbaar

500 gram kastanjechampignons

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

300 gram macaroni

dit product is niet beschikbaar

200 gram cashewnoten

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenmachine

  • 1 Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit intussen de olie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook 3 minuten.
  • 2 Voeg de champignons, tijm en rozemarijn toe en bak deze 10 minuten mee. Maal de amandelmelk, geweekte cashewnoten, citroenrasp, -sap en de helft van de champignons in een keukenmachine tot een gladde, romige saus.
  • 3 Roer de saus door de macaroni en serveer met de rest van de gebakken champignons en een handje rucola.

wijnadvies

Bij dit recept smaakt een fruitige Chileense rode Indomita Cabernet Sauvignon goed.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 670 kcal
vet 32 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 68 gram
eiwit 24 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté