4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Veggie burger

Veggie burger

ingrediënten


25 min
4 personen
2 tomaten

dit product is niet beschikbaar

3 blaadjes ijsbergsla

dit product is niet beschikbaar

4 augurken

dit product is niet beschikbaar

mosterd
4 eetlepels tomatenketchup

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

4 hamburgerbroodjes

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels paneermeel

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels broodkruim

dit product is niet beschikbaar

1 zakje gehaktkruiden

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels azijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels appelazijn
600 gram linzen

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 rode uien

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

staafmixer

  • 1 Meng de ui met de knoflook, linzen, azijn en gehaktkruiden. Pureer grof en voeg genoeg broodkruim toe tot de dikte van gehakt. Vorm burgers van dit mengsel en zet eventueel in de koelkast.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en bak de burgers aan beide kanten goudbruin. Rooster de broodjes. Beleg ze met de sla en de burgers. Garneer met de sauzen, augurk en tomaat.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 650 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 75 gram
eiwit 17 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté