4 personen
eenvoudig
15 min.
lunch, voorgerecht, bijgerecht
home recepten Veldsla met zalm en romige dilledressing

Veldsla met zalm en romige dilledressing

ingrediënten


15 min
4 personen
4 takjes dille

dit product is niet beschikbaar

1 handje dille

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mayonaise

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels yoghurt

dit product is niet beschikbaar

200 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

1 bosje radijsje

dit product is niet beschikbaar

1 komkommer

dit product is niet beschikbaar

75 gram veldsla

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verdeel de veldsla, komkommer en radijsjes over een schaal.
  • 2 Draai de plakken gerookte zalm in de vorm van roosjes en leg deze op de salade.
  • 3 Klop een dressing van de yoghurt, mayonaise, citroensap en gehakte dille en breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Verdeel de dressing over de salade. Garneer met nog wat plukjes dille en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 145 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 13 gram