1 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Vietnamese omelet met wokgroenten

Vietnamese omelet met wokgroenten

ingrediënten


20 min
1 personen
250 gram oosterse wokgroenten

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels sesamolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

25 gram ongezouten cashewnoten

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Rooster de cashewnoten in een droge, hete koekenpan en hak ze grof. Klop de eieren los met 1 eetlepel sojasaus, de sesamolie en gember.
  • 2 Verhit 1 eetlepel zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin 2 dunne omeletten van het eimengsel.
  • 3 Verhit de overige zonnebloemolie in een andere koekenpan en fruit hierin de knoflook circa 1 minuut. Voeg de wokgroenten toe en bak 5 minuten mee.
  • 4 Besprenkel met de overige sojasaus en breng op smaak met zout en peper. Leg de omeletten op een bord, schep de groenten en cashewnoten erop en vouw dicht.

bereidingstip

Serveer wat gekookte mie of rijst erbij wanneer je dit gerecht iets vullender wilt maken. Dan is deze maaltijd niet meer koolhydraatarm.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 665 kcal
vet 52 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 19 gram
eiwit 26 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté