4 personen
gemiddeld
25 min.
lunch, klein gerecht/snack, klein gerecht
home recepten Vietnamese slawraps met biefstuk

Vietnamese slawraps met biefstuk

ingrediënten


25 min
4 personen
1 handje koriander

dit product is niet beschikbaar

1 handje pinda
1 limoen

dit product is niet beschikbaar

1 wortel

dit product is niet beschikbaar

1 lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

1 krop romainesla
2 biefstukken

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels sesamolie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar

2 cm verse gember

dit product is niet beschikbaar

250 gram mihoen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Trek de slabladeren los van de krop, was en droog ze. Verhit een grillpan en gril hierin de biefstukken 3-4 minuten rondom totdat er mooie grillstrepen ontstaan.
  • 2 Voeg de marinade toe en warm kort door. Laat de biefstuk circa 10 minuten rusten en snijd vervolgens in dunne plakken.
  • 3 Verdeel de mihoen over de slablaadjes en leg er wat bosui, rode peper, wortel en biefstuk op. Besprenkel met de marinade en wat limoensap.
  • 4 Bestrooi de Vietnamese slawraps met biefstuk met de pinda’s en koriander en serveer met de partjes limoen erbij.

wijnadvies

Heerlijk bij dit recept is de J. Meyer Riesling.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 405 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 59 gram
eiwit 20 gram