4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Visburgers met citroenpasta

Visburgers met citroenpasta

ingrediënten


30 min
4 personen
1 bosje lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

400 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

500 gram waspenen

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels bloem

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

tilapiafilet

dit product is niet beschikbaar

koolvisfilet
kabeljauwfilet

dit product is niet beschikbaar

500 gram witvisfilets

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de visstukjes met het ei, de mosterd, bloem, zout en peper. Vorm er burgers van en zet ze even in de koelkast.
  • 2 Kook de waspeen in circa 15 minuten beetgaar. Rasp 1 theelepel schil van de citroen en pers de vrucht uit.
  • 3 Kook de spaghetti beetgaar.
  • 4 Verhit de olie en bak hierin de visburgers in circa 8 minuten goudbruin en gaar. Schep ze uit de pan.
  • 5 Voeg citroenrasp en -sap toe aan het bakvet. Schep de helft van de bosui en de spaghetti erdoor.
  • 6 Serveer de pasta met de visburgers en wortel. Bestrooi met de rest van de bosui.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 615 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 85 gram
eiwit 39 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté